Profil

Erfaring og fornyelse

Sjællands Vindues- og Dørcenter A/S (SVD) er oprindeligt etableret i 1981 med fokus på salg og montage af vinduer og døre.

Firmaet skiftede i 1996 ejer og ledes i dag af Frank Hansen. Ved overtagelsen bestod firmaet af 5 mand. I dag er vi 30 faste og veluddannede fagfolk med visionen om at være blandt de førende inden for vinduesmontage og renovering. Selvom væksten er tydelig, har vi fortsat en masse gode ideer om hvordan vi kan gøre det endnu bedre I dag er SVD en både erfaren og kompetent aktør inden for montage og renovering på det sjællandske marked.

Vi tilstræber altid at være det naturlige valg, når administratorer, boligselskaber og arkitekter udvælger firmaer til vinduesmontage og -renovering. Siden 1981 har vi specialiseret os indenfor vinduer og døre samt arbejdet med tag- og facaderenovering & via denne specialisering har vi optimeret procedurerne. Det betyder, at vi kan håndtere udgifter, så kunden alt i alt kan få attraktive arbejdsgange og priser, uden at vi behøver at gå på kompromis med kvalitet på alle niveauer.

Profilmagasin

Se venligst mere i vores
Profilmagasin

PDF

Sjællands Vindues- & Dørcenter A/S logo
Se venligst mere i vores
Profilmagasin

Sjællands Vindues- & Dørcenter - Unionsvej 6, 4600 Køge
Tlf: 5665 7330
Email: svd@svd.dk